Dags att skaffa nytt hus?

Är det dags att skaffa nytt boende? Om du har önskemål om en riktigt gedigen villa med svenskt byggsätt, svenska traditioner när det kommer till att bygga nytt, kan du beställa ett prefabricea hus som det går väldigt snabbt att bygga. Ska du bygga en liknande villa från grunden, tar det mångdubbelt så lång tid som det tar att uppföra en prefabricerat hus i moduler. Om du väljer ett modulhus, eller ett nyckelhus, som de också kallas, kommer delarna i huset i moduler som sedan sätts samman när man bygger huset. Du bestämmer vilken modell som du önskar att huset ska ha. Du bestämmer inredning, antal plan, med eller utan garage. 

Få det slags hus som du drömmer om

Om det är så att man länge har gått i tankarna att man vill ha ett speciellt hus, och har letat efter ett sådant hus att flytta in i, men inte har lyckats med det, är ett modulhus ett bra sätt att få just det slags hus som du alltid har drömt om. Bostadsmarknaden är trots allt begränsad och det är ju inte säkert att du får tag i just det slags hus som du önskar i det område som du vill bo i. Väljer du ett modulhus får du välja utseendet på i princip allt utseendet på fönster, dörrar, gavlar och ytan för vardagsrum, sovrum och kök. Du väljer material, färger och former som passar dig och din familj bäst.

När du inte har tid att vänta

Om du vill få huset byggt på kort tid är ett modulhus ett bra alternativ. Det går otroligt snabbt från det att du har anlitat företaget till att de kommer och gjuter husgrunden och bygger upp huset åt dig. Det som du önskar dig blir verklighet. Istället för att lägga de pengar som du har på att renovera gamla hus, får du ett sprillans nytt hus. Du vet att det inte finns någon som har bott i just ditt hus. Du kanske vill att huset ska gå i arv och att dina barn och barnbarn ska bo i det huset för många generationer till? Då är det ingen dum idé att bygga det med mest tänkbara material och konstruktion som håller i många år till.

Genom att du kan välja hus och form som du önksar kan du anpassa huset efter den natur och de väderstreck som du har på sdin tomt. Du kan anpassa allt efter egna önskemål och de villkor som tomten erbjuder dig.

20 Nov 2018

Fastighetsägande- en guide

Här kan du läsa det mesta om fastighetsägande och vilka problem och möjlgheter det innebär att vara en fastighetsägare. Vad gör en fastighetsförvaltare? Behöver du en teknisk förvaltare som är ansvarig för allt underhåll? 

Här finns även lite fakta om energiförsörjning.  Kan du utnyttja bergvärme så sparar du mycket pengar på detta upp till 80%. Då slippper du tänka på variationer i oljepriset.

Till sist finner du tips för vad en checklista för fastighetsförvaltning bör innehålla.