Dags bygga nytt i Stockholm?

Önskar du dig ett nytt hus i Stockholm? Om du redan har en tomt som är byggklar, är det bara att skrida till verket. Är du en stor fastighetsägare som funderar på att utöka ditt fastighetsbestånd, kanske du vill anlita någon stor byggfirma i Stockholm. Oavsett vilket är det viktigt att välja en bra och pålitlig byggfirma i Stockholm. Du har fler än 1000-tals byggfirmor att välja mellan, vilken ska du välja?

Välj en erfaren byggfirma i Stockholm

När det kommer till att bygga nytt hus eller en ny fastighet i Stockholm, bör du välja en byggfirma som med erfarna byggare och sådana som kan vara flexibla. Det händer ofta oförutsedda saker under ett bygge. Då är det viktigt att välja en byggfirma där de är flexibla och som kan ställa om efter nya förutsättningar. Det är ju också viktigt att din byggfirma bygger på sådant sätt att kunderna blir attraherade av det som du bygger. Du vill väl vara ganska så säker på att få inflyttade bostadsägare till bygget, eller hur?

Välj bäst material som håller hög kvalitet

När du väl bestämt dig för att bygga en ny fastighet är det viktigt att du väljer bra material som håller och som inte gör de boende sjuka. Det är viktigt med miljömedvetna val och att välja bygga med material som håller de nya bostadsägarna friska och så att de inte drabbas senare av problem på gruns av något material i fastigheten som inte är bra för dem. Det är viktigt att tänka på att många får barn och att de ska bo i dessa hus i framtiden.

Det hjälper inte att fuska med material som du som fastigehtsägare, sedan blir tvungen att riva ut och ersätta med nytt. Därför bör man alltid välja material som är av hög kvalitet och som man av erfarenhet vet är problemfria material. Även om det låter bra med något nytt material, bör man tänka på att det nya materialet inte skadligt för dem som ska bo där och visas där dagarna i ända.

Ingen tid för fusk eller slarv

Det är ingen idé att slarva eller fuska och tänka att ingen upptäcker det. Allt fusk och slarv upptäcks till sist. Och ju längre tid som gått efter att bygget är avslutat desto högre blir kostnaderna för fastighetsägare att byta ut dem och rätta till efteråt. Därför är det viktigt, till och med mycket viktigt att välja en byggfirma som har namn om sig att vara ordentliga och aldrig någonsin fuskar med bygget.

4 Mar 2019

Fastighetsägande- en guide

Här kan du läsa det mesta om fastighetsägande och vilka problem och möjlgheter det innebär att vara en fastighetsägare. Vad gör en fastighetsförvaltare? Behöver du en teknisk förvaltare som är ansvarig för allt underhåll? 

Här finns även lite fakta om energiförsörjning.  Kan du utnyttja bergvärme så sparar du mycket pengar på detta upp till 80%. Då slippper du tänka på variationer i oljepriset.

Till sist finner du tips för vad en checklista för fastighetsförvaltning bör innehålla.