Dörrautomatik – så att alla kan komma in i butiken i Stockholm

Dörrautomatik skapar full tillgänglighet till din butik i Stockholm. För visst vill du kunna välkomna så många kunder som möjligt till din affärsrörelse?

Öppna din dörr! Och säg att du vill ha alla kunder där innanför. Även de som inte kan öppna dörren på egen hand. Att inte kunna öppna dörrar på traditionellt sätt kan till exempel orsakas av ett funktionshinder. Detta skapar ofta svåra tillgänglighetsproblem.

Däremot är inte problemet med tillgänglighet så svårt att inte du som företagare kan lösa det, och på samma gång få in fler kunder i din butik. För vilken butik skulle du själv välja om du hade svårt att öppna dörrar? En där du behöver aktivt be någon om hjälp, eller en där dörren öppnas automatiskt? Sannolikt det senare alternativet.

Dörrautomatik öppnar dörren mot framtiden

Det är relativt enkelt att installera dörrautomatik i Stockholm. Automatiserade lösningar för dörröppning kan antingen installeras på och integreras i en ny dörr eller på en befintlig äldre dörr. Du behöver inte byta ut din dörr för att installera dörrautomatik. Detta är något många handlare i Stockholm uppskattar.

Särskilt de som driver lite äldre etablissemang, och som kanske haft samma dörr sedan firman startade för hundra år sedan är förtjusta i idén att kunna behålla sin älskade dörr. Stockholms anrika och vackra gatubild behöver inte förstöras i samband med installation av dörrautomatik. Dörren kan öppnas till en helt ny tid med tillgänglighet för alla – men med samma fina dörrar.

12 Apr 2023

Fastighetsägande- en guide

Här kan du läsa det mesta om fastighetsägande och vilka problem och möjlgheter det innebär att vara en fastighetsägare. Vad gör en fastighetsförvaltare? Behöver du en teknisk förvaltare som är ansvarig för allt underhåll? 

Här finns även lite fakta om energiförsörjning.  Kan du utnyttja bergvärme så sparar du mycket pengar på detta upp till 80%. Då slippper du tänka på variationer i oljepriset.

Till sist finner du tips för vad en checklista för fastighetsförvaltning bör innehålla.