Du kan hyra tomt till ditt företag i Stockholm

Tomtuthyrning handlar inte bara om gräsytor. Om ditt företag saknar uppställningsplats för fordon och bodar kan ni hyra tomt med asfalt eller grus i Stockholm.

När man pratar om att hyra en tomt kommer kanske bilden av en gräsmatta fram i huvudet. En plats att ställa upp husvagnen, en hage där hästen kan beta eller en plats att plantera för dig som saknar en tomt. Men det går att hyra mark för helt andra användningsområden också.

Det går att hyra en tomt som du kan använda som uppställningsplats. Låter det lite konstigt, eller har du bara aldrig hört talas om det? Egentligen är det inte så krångligt. Att hyra en uppställningsplats betyder i princip att ditt företag får en grusad eller asfalterad yta där du kan ställa upp fordon eller bodar som du inte har plats för någon annanstans.

Det går att hyra tomt med el och vatten

Beroende på vad du behöver kan du hyra olika typer av tomter. Ska du hyra tomt i Stockholm finns det ett brett utbud. Ska du ställa upp en bod som behöver el, vatten eller till och med avlopp går det att lösa. Behöver du däremot varken eller kan du hitta billigare tomter som passar dig.

Förutom detta finns det fler val du kan göra för att anpassa tomten efter dina egna behov. Du kan till exempel hitta både öppna och stängslade ytor och därför välja det som passar er verksamhet. Utan att behöva köpa mark själv kan du alltså få precis det du behöver.

10 Jun 2023

Fastighetsägande- en guide

Här kan du läsa det mesta om fastighetsägande och vilka problem och möjlgheter det innebär att vara en fastighetsägare. Vad gör en fastighetsförvaltare? Behöver du en teknisk förvaltare som är ansvarig för allt underhåll? 

Här finns även lite fakta om energiförsörjning.  Kan du utnyttja bergvärme så sparar du mycket pengar på detta upp till 80%. Då slippper du tänka på variationer i oljepriset.

Till sist finner du tips för vad en checklista för fastighetsförvaltning bör innehålla.