En städfirma kan städa hos dig överallt i Stockholm

Gråter du över alla hårda krav som en flyttstädning innebär? Skärp dig och ring en städfirma istället! De kan göra rent hos dig var än i Stockholm du bor.

Kan det vara så att du har varit lite mer återhållsam med städningen i ditt hem? Det kan kännas enklare att bränna ner huset än att få rent alla fönster efter år av smuts eller att våttorka alla lister. Det skulle dock vara olyckligt om du eldade ner huset som du precis har sålt.

Det är dels väldigt olagligt, dels oerhört tråkigt. Ditt hus förtjänar faktiskt att få bli rent igen. Lyckligtvis behöver du inte sitta i ett hörn och gråta i ångest över all städning som du måste göra. Du kan istället ta kontakt med en lämplig städfirma i Stockholm, till exempel Rozen Clean.

Samma städfirma kan städa ditt gamla och ditt nya hem

En städfirma drar genom ditt hus snabbare än du hinner göra upp en plan för den där branden. En flyttstädning har specifika krav som en städfirma kan tillgodose med förbundna ögon. Du kommer helt glömma bort planerna du eventuellt hade på att göra dig av med hela huset.

Det enda problemet kommer vara att du inte vill flytta längre när du väl ser hur fint ditt hem hade kunnat se ut. Alla de där åren i misär hade kunnat vara år spenderade i ett krispigt rent hus med fönster som skiner som kristall. Du kan ju faktiskt anlita städfirman för hemstädning i ditt nya hem.

3 Jun 2023

Fastighetsägande- en guide

Här kan du läsa det mesta om fastighetsägande och vilka problem och möjlgheter det innebär att vara en fastighetsägare. Vad gör en fastighetsförvaltare? Behöver du en teknisk förvaltare som är ansvarig för allt underhåll? 

Här finns även lite fakta om energiförsörjning.  Kan du utnyttja bergvärme så sparar du mycket pengar på detta upp till 80%. Då slippper du tänka på variationer i oljepriset.

Till sist finner du tips för vad en checklista för fastighetsförvaltning bör innehålla.