Fastighetssystem underlättar

Med ett smidigt fastighetssystem blir ditt fastighetsägande lättare. Du kan få helt skräddarsydda lösningar, som passar just dig och dina fastigheter.

Idag finns det många tjänster som kan skötas helt digitalt. Varför skulle ett fastighetssystem vara annorlunda? Med ett smidigt fastighetssystem blir livet lättare för dig som fastighetsägare, helt utan krångliga tekniska prylar eller sladdar i hela fastigheten. Med ett digitalt fastighetssystem kan du enkelt uppdatera information eller lägga till funktioner.

Många funktioner och tjänster kan automatiseras, vilket innebär en smidigare vardag för både dig som fastighetsägare och dina hyresgäster. Ett digitalt fastighetssystem kan underlätta allt från uthyrning och kontraktsskrivning, till underhåll och skötsel. Med ett komplett system kan du hantera både administration och teknisk förvaltning.

Fastighetssystem är smidigt

I en digital och uppkopplad värld har många hyresgäster vant sig vid att det ska gå snabbt. Ingen är sugen på att sitta i telefonkö, eller ta sig till ett fysiskt kontor. Med ett smidigt fastighetssystem underlättar du både för dina hyresgäster, dina anställda och för dig själv. Varför inte utnyttja att alla har tillgång till en smart telefon och internet, direkt i fickan?

Fördelen med digitala system är många, men en av de största fördelarna är att du kan uppdatera och ändra information väldigt snabbt. Med hjälp av några knapptryck kan du godkänna en ny hyresgäst, boka service till en trasig hiss eller sammanställa en ekonomisk rapport. Digitala fastighetssystem är ett enklare sätt att ta hand om en fastighet och alla som bor i den. En smidig lösning i en uppkopplad värld.

7 Mar 2023

Fastighetsägande- en guide

Här kan du läsa det mesta om fastighetsägande och vilka problem och möjlgheter det innebär att vara en fastighetsägare. Vad gör en fastighetsförvaltare? Behöver du en teknisk förvaltare som är ansvarig för allt underhåll? 

Här finns även lite fakta om energiförsörjning.  Kan du utnyttja bergvärme så sparar du mycket pengar på detta upp till 80%. Då slippper du tänka på variationer i oljepriset.

Till sist finner du tips för vad en checklista för fastighetsförvaltning bör innehålla.