Letar du hantverkare för badrumsrenovering i Stockholm?

Om du letar efter rätta hantverkarna för din eventuella badrumrenovering är det viktigt med deras kompetens, utbildning och att de kan uppvisa certifieringar som visar att de har tillgodogjort sig ytterligare kunskaper. Alla vill väl kunna anlita duktiga hantverkare som har "allt" som krävs av en hantverkare för sin badrumsrenovering, eller hur? Men hur hittar man den hantverkaren? Vad ska man titta på? Är det inte bara att anlita första bästa hantverkare som verkar ge ett vettigt pris? Tyvärr är det inte så. Här beskriver vi läget och varför det inte är så.

Viktigt med noggrannhet

Det är en ganska stor skillnad på hantverkare och hantverkare, precis som i andra yrken. Alla hantverkare är ju inte likadana. Även om de har fått samma utbidlning på landets gymnasieskolors Byggnadsprogram, är de lika olika som andra människor. Här skiljer det mycket mellan de olika hantverkarna när det kommer till hur de arbetar. Det finns duktiga och ambitiösa hantverkare som aldrig skulle slarva med den endaste detalj, men det finns även de som arbetar hafsigt och inte är noggranna med detaljerna. Tyvärr. Därför måste du som kund alltid ta referenser om de hantverkare som du funderar på att anlita. Följ upp dem och läs alla omdömen som du bara kan få tag på. Ju mer du vet om dem, desto bättre för dig.

Viktigt med materialkännedom

Det är viktigt med hantverkare som har rätta kompetensen när det kommer till kunskapen om de olika material som de kan arbeta med i badrumsrenoveringen. Det kommer också nya, smarta material, så det gäller att hantverkarna har uppdaterade kunskaper om de nya materialen, både när det kommer till hur de ska arbeta med dem och hur materialen fungerar. Därför ska du leta efter om hantverkarna är medlemmar i Byggkeramikrådet, och som har certifikat hos Säker Vatten, som visar att de har specialkunskaper om våtutrymmen och hur de ska arbeta med vattenlås och till exempel golvets lutning så att vattnet rinner ner rätt i golvbrunn och dylikt.

Var noggrann i valet av hantverkare

Så, med andra ord, välj inte vem som helst som verkar ge ett bra pris, viktigare är att de tar rätt pris och framför allt gör ett alldeles utomordentligt bra arbete. En badrumsrenovering som är rätt gjord, gör att badrummet håller i flera år framöver. Hittar du hantverkare som är duktiga, noggranna och som är rätt utbildade och har goda referenser, ja, då är du en lyckans ost. Letar du hantverkare för badrumsrenovering i Stockholm? Läs då mer här: renoverabadrumstockholm.nu.

18 Mar 2019

Fastighetsägande- en guide

Här kan du läsa det mesta om fastighetsägande och vilka problem och möjlgheter det innebär att vara en fastighetsägare. Vad gör en fastighetsförvaltare? Behöver du en teknisk förvaltare som är ansvarig för allt underhåll? 

Här finns även lite fakta om energiförsörjning.  Kan du utnyttja bergvärme så sparar du mycket pengar på detta upp till 80%. Då slippper du tänka på variationer i oljepriset.

Till sist finner du tips för vad en checklista för fastighetsförvaltning bör innehålla.