Lyckad fest med hjälp av cateringfirma

För att bjudningen eller festen ska bli riktigt lyckad behövs det också god mat. Det finns cateringfirmor som erbjuder skräddarsydda menyer till bra pris.

Bröllop, studentbjudning, födelsedagsfest, personalfest och konferenser behöver alla bra och god mat för att bli riktigt lyckade. Men att själv laga maten blir alltför stressigt och risken finns att man inte kan njuta av festligheterna eller hinner ta hand om sina gäster. Därför är det bättre att överlåta matlagningen till en skicklig kock eller en bra cateringfirma.

Det finns cateringfirmor som erbjuder skräddarsydda menyer och kan laga maten efter alla typer av behov, önskemål och teman som exempelvis veganskt, mexikanskt, svenskt, italienskt, etc. Vissa firmor kan också erbjuda underhållning och musik. Ganska ofta kan man även få låna eller hyra bord, stolar och partytält.

Kontakta en cateringfirma

För den som vill beställa catering i Stockholm är utbudet stort men det kan vara bra att vara ute i god tid eftersom det då blir lättare för firman att få tag i råvaror till bra pris. Innan man kontaktar en firma bör man ha gjort en ordentlig lista på hur många personer som kommer på festen. Likaså bör man ha tänkt igenom vilken typ av mat man vill servera och om rätterna ska ha ett visst tema.

Väljer man en cateringfirma som erbjuder specialsydda menyer kan man välja mellan både fisk, kött och vegetariskt. Om man anlitar en riktigt duktig cateringfirma får man dessutom hjälp med att komponera menyn. Ofta kan det vara bra att hålla sig till säsongsbetonade och svenska livsmedel eftersom det håller nere kostnaderna.

30 Jun 2023

Fastighetsägande- en guide

Här kan du läsa det mesta om fastighetsägande och vilka problem och möjlgheter det innebär att vara en fastighetsägare. Vad gör en fastighetsförvaltare? Behöver du en teknisk förvaltare som är ansvarig för allt underhåll? 

Här finns även lite fakta om energiförsörjning.  Kan du utnyttja bergvärme så sparar du mycket pengar på detta upp till 80%. Då slippper du tänka på variationer i oljepriset.

Till sist finner du tips för vad en checklista för fastighetsförvaltning bör innehålla.