Redovisningsbyrå för alla företag i Stockholm

Har du många frågor om ditt nystartade företag? Eller börjar ert företag växa så mycket att ni behöver hjälp av en erfaren redovisningsbyrå i Stockholm?

Det finns tusen anledningar till att anlita en redovisningsbyrå i Stockholm. Det underlättar verkligen vardagen att veta att någon annan kontrollerar alla siffror och ser till så att ert företag är helt lagligt. Det gör att ni kan släppa stressen om det ekonomiska och vara säker på att det inte kommer att resultera i böter eller andra straff.

Det låter inte alls så trevligt att veta att fel i ekonomisk redovisning kan sluta så illa som med böter och straff, men ekonomiska brott är vanligare än man tror, och därför är det viktigt att ni har koll på vartenda öre i er redovisning. Om ni nyss startat ett företag så kan det verkligen kännas som ett virrvarr av lagar och regler.

Redovisningsbyrå som tar hand om smått och stort

Ibland behöver man inte en heltäckande service, utan bara lite rådgivning om hur man bäst kan se till sin ekonomi och se till så att allt är helt lagligt. Andra gånger behöver man hjälp med all redovisning. Analyser och annat som en redovisningsbyrå kan göra åt er gör att ni kan fokusera mer på ert företag.

Det var väl därför ni startade ert företag? För att lägga all tid på att växa och utvecklas och verkligen trivas med arbetet. Inte för att räkna ören i bokföringen. Så tveka inte med att anlita en redovisningsbyrå som fixar det år er. Stort och litet företag är varmt välkomna, alla kan behöva lite ekonomisk rådgivning.

Hitta en redovisningsbyrå här: www.flowc.se

24 Jul 2023

Fastighetsägande- en guide

Här kan du läsa det mesta om fastighetsägande och vilka problem och möjlgheter det innebär att vara en fastighetsägare. Vad gör en fastighetsförvaltare? Behöver du en teknisk förvaltare som är ansvarig för allt underhåll? 

Här finns även lite fakta om energiförsörjning.  Kan du utnyttja bergvärme så sparar du mycket pengar på detta upp till 80%. Då slippper du tänka på variationer i oljepriset.

Till sist finner du tips för vad en checklista för fastighetsförvaltning bör innehålla.