Utelåst i Stockholm? Ta hjälp av en låssmed i Bromma

En låssmed i Bromma kan bli din hjälpare i nöden. Borttappade nycklar och nya lås är enkla saker att lösa med rätt hjälp. Läs mer om hur du kan bära dig åt i dessa situationer.

Det finns panik och så finns det panik, helt klart. Ibland handlar det om att spilla på kläder eller att katten burit sig illa åt på fel ställe. Det är de små och lugna panikerna som löser sig relativt snabbt. Sedan finns det de stora panikerna. Idag handlar de ofta om att mobilen plötsligt och mystiskt förflyttat sig till helt okända tassemarker. Värst är det ändå när hemnyckeln är försvunnen, borttappad, stulen, förrymd och kamouflerad. Vad gör du ens? Att stå vid sin egen ytterdörr, trött och hemlängtande, bara för att upptäcka att nyckeln inte går att finna är en ytterst otrevlig känsla. I den stunden förstår man hur mycket ett hem betyder och hur otryggt det känns när man inte kan komma in och inte vet var nyckeln ens finns. Då får du hjälp av en låssmed i Bromma.

Vad kan du få hjälp med?

En låssmed kan hjälpa dig med många saker, både akuta problem och sådant som är viktigt men inte så stressigt. När du står utan nycklar kan det vara värdefullt att veta att en låssmed har en jourtelefon dit du kan ringa för hjälp. När du väl har fått den saken ordnad och är inne i din bostad eller affärsfastighet igen ska du kanske fundera på om du är nöjd med ditt nuvarande arrangemang med lås eller om det är något du vill ändra på. Är det inte första gången detta händer dig? Då kan du behöva ordna fler extranycklar helt enkelt. Det fixar din låssmed åt dig. Har du haft otur och haft inbrott, i bostad eller företag? Då är det lite mer än bara fler nycklar du ska ha. Kanske annat lås rentav?

Säkra lås ger trygghet och påverkar försäkringspremier

Idag finns möjlighet att välja digitala lås. De finns tillgängliga med diverse funktioner, och du kan byta kod när du vill. Eller så kan du använda ett system med passerkort. Prata med din låssmed för att få tips om vad som skulle passa dig bäst. Har du en butik eller annan företagslokal bör du också fundera på fönsterlås, allt för ökad säkerhet. En låssmed med lång erfarenhet och kunnig personal finns i Bromma!

28 Mar 2020

Fastighetsägande- en guide

Här kan du läsa det mesta om fastighetsägande och vilka problem och möjlgheter det innebär att vara en fastighetsägare. Vad gör en fastighetsförvaltare? Behöver du en teknisk förvaltare som är ansvarig för allt underhåll? 

Här finns även lite fakta om energiförsörjning.  Kan du utnyttja bergvärme så sparar du mycket pengar på detta upp till 80%. Då slippper du tänka på variationer i oljepriset.

Till sist finner du tips för vad en checklista för fastighetsförvaltning bör innehålla.